Johnny Depp in Vanessa Paradis imata dva otroka, 12-letno Lily Rose in sina Johna Christopherja, ki bo aprila dopolnil 10 let. Foto: EPA
Johnny Depp in Vanessa Paradis imata dva otroka, 12-letno Lily Rose in sina Johna Christopherja, ki bo aprila dopolnil 10 let. Foto: EPA
Johnny Depp in Penelope Cruz
Johnny Depp se je v zadnjem letu po rdečih preprogah sprehajal sam ali v družbi soigralk. Na fotografiji je s Penelope Cruz. Foto: Reuters

Po poročanju revije People par že nekaj časa ne živi več skupaj, kar naj bi tabloidu zaupali anonimni, a dobro obveščeni viri blizu ameriškemu igralcu ter francoski pevki in igralki.

48-letni zvezdnik, večkrat razglašen za najlepšega, najbolj vročega in najbolj zaželenega moškega iz sveta zabave, in devet let mlajša Francozinja se sicer nista nikoli poročila, a sta v resni zvezi od leta 1998, v tem času pa sta se jima rodila dva otroka.

Zveze praktično, ne pa uradno, konec
People ob tem še piše, da Paradisove in Deppa ni bilo mogoče videti skupaj na rdeči preprogi že skoraj eno leto, saj Vanesse ni bilo ob svojem izvoljencu niti maja v Cannesu niti v nedeljo na podelitvi zlatih globusov, na kateri je Depp podelil enega izmed kipcev, kar naj bi igralca zelo prizadelo.

"Glede na poročila različnih virov je na vse druge načine, razen uradno, konec," so še zapisali v reviji People. Ne njeni ne njegovi tiskovni predstavniki se na pisanje revije (ki bo izšla v petek) še niso odzvali.

Radar: Depp obiskal odvetnike
Poročanje Peopla sicer sledi vedno pogostejšim namigovanjem (pretežno rumenih) medijev, da je zveza Deppa in Paradisove v resnih težavah. Radar Online je tako pred kratkim pisal, da se zvezdniku zaradi ljubezenskih težav sesuva svet. "Johnnyju trenutno nič ne gre, kot je treba. Ljudje okoli njega so zaskrbljeni, ker jima z Vanesso ne gre najbolje. Njuno razmerje drvi h koncu," je za omenjeni spletni portal dejal neki poznavalec in dodal: "Johnny je tako nadarjen igralec, a bolečine zdaj ne more skriti."

Anonimni vir je povedal tudi, da se je Depp že posvetoval s svojimi pravnimi svetovalci o tem, kako čim bolj potiho končati dolgoletno zvezo. "Čeprav nista poročena, sta bila skupaj kar nekaj let, vpletena sta tudi otroka, zato razhod ne bo tako enostaven," še navaja Radar.