Johnny je eden najprivlačnejših ameriških igralcev. Foto: Reuters
Johnny je eden najprivlačnejših ameriških igralcev. Foto: Reuters
Johnny Depp in Vanessa Paradis
Johnny in Vanessa sta našla srečo v ljubezni. Foto: EPA

Kljub četi oboževalcev in pohvalam filmskih kritikov lepega Johnnyja muči strah, da bo filmski svet naenkrat ugotovil, da sploh ne zna igrati, zato se bo moral posloviti od filmov.

Čeprav so dejansko vsi njegovi filmi prave uspešnice, pa je 43-letni igralec potarnal: "Vedno, ko snemam film, čakam, kdaj me bo režiser poslal pakirati kovčke. In kaj bom potem? Lahko končam kot kitarist v kakšnem zakotnem lokalu ali pa delavec na bencinski črpalki. Res verjamem, da je čudež, da mi ponujajo toliko vlog."

Dva otroka nista dovolj
Zvezdnik filmov Edvard Škarje, Čokolada in Pirati s Karibov, ki je že nekaj let v zvezi s francosko igralko in pevko Vanesso Paradis, si želi tudi še kakšnega otroka - zaenkrat imata z Vanesso sedemletno Lily-Rose Melody in štiriletnega Jacka. Kljub dolgoletni zvezi pa se ne nameravata nikoli poročiti.

Johnnyja so pred Vanesso sicer povezovali s celo vrsto zvezdnic, trikrat je bil tudi zaročen - z Jennifer Grey, Winono Ryder in Kate Moss.

Pri francoščini bom vztrajal
Igralec pa ima še en strah - začel se je učiti francoščino, da ga ne bosta njegova otroka zbadala, da je neumen. Ker družinica živi v Evropi, otroka seveda nimata težav z dvojezičnostjo, Johnny pa je priznal: "Še vedno imam najhujši francoski naglas na svetu, a ne mislim obupati. Če bom osvojil še nekaj besed, bom vsaj lahko razumel svoje otroke, saj res ne želim, da mislita, da je njun očka pravi idiot."

Lily-Rose in Jack se sicer z mamo Vanesso pogovarjata v francoščini, z Johnnyjem pa v angleščini, saj ne želi, da bi posnemala njegovo obupno izgovarjavo francoskih besed. "Lily-Rose je res sladka, velikokrat me spodbuja, ko se mi zapleta jezik, včasih mi celo nameni besede: Oh, c'est trčs bon, Papa! (To je zelo dobro, očka!) Zelo rad slišim to."