Šef policije:
Šef policije: "Vsi moramo pomagati varovati drug drugega." Foto: AP

Kot je razvidno z videoposnetka, ki ga je delila Policijska uprava Metropolitan Nashville, a je že izbrisan, je neka ženska negotovo stala na robu mostu John Seigenthaler Pedestrian Bridge, ki se razteza nad reko Cumberland, in se držala zgolj za ograjo za njenim hrbtom.

Malce stran od nje pa je po naključju bil tudi pevec zasedbe Bon Jovi, ki naj bi s svojo ekipo snemal videospot, most je medtem ostal odprt za javnost. 62-letni glasbenik se ji je še z nekom počasi približal, ji pomahal v pozdrav, nato pa se je naslonil na ograjo in se začel z njo pogovarjati.

Po približno minuti je Jon Bon Jovi stopil do ženske in ji s pomočjo druge ženske pomagal z roba, prek ograje nazaj na varno. Ko je bila ženska na varni strani mostu, so pristopili tudi drugi ljudje, zvezdnik pa jo je objel. Kmalu zatem je z njo tudi zapustil most, poroča BBC.

"Vsi moramo pomagati varovati drug drugega," je v kratki izjavi poudaril John Drake, šef policije, ki je pohvalila njegovo pomoč in pomoč njegove ekipe ženski v stiski.