Njen zaročni prstan je iz raznobarvnih kamenčkov, ki sestavljajo več rožic. Foto: AP
Njen zaročni prstan je iz raznobarvnih kamenčkov, ki sestavljajo več rožic. Foto: AP

Igralca Zooey Deschanel in Jonathan Scott se bosta v prihodnosti sprehodila do oltarja. "Večnost se začne zdaj," je srečen par na družbenih omrežjih pripisal nasmejani zaročni fotografiji. Na njej je 43-letnica ponosno pokazala tudi ogromen zaročen prstan, ki ga krasijo rožnati in vijoličasti kamenčki, ki sestavljajo več rožic, poroča Billboard.

45-letni igralec, ki je zaigral tudi v resničnostni seriji Property Brothers, in dve leti mlajša zvezdnica serije Novo dekle (New Girl) sta se spoznala in postala par leta 2019 po snemanju epizode Carpool Karaoke: The Series. To sta snemala skupaj s svojima sorojencema – Scottovim bratom dvojčkom in sovoditeljem Drewem in Zooeyjino sestro Emily, ki je najbolj znana po svoji vlogi Temperance Brennan v seriji Kosti (Bones).

"Od prvega trenutka, ko me je prišla pozdravit, je imela poskočen korak in energijo, zaradi katere sem jo takoj opazil," je Scott lani zapisal v reviji Drew + Jonathan Reveal. Leta 2020 sta v Los Angelesu skupaj kupila tudi "dom za vedno", oboževalce pa povabila, da spremljajo njuno prenovo novega domovanja.

Deschanel je bila sicer od leta 2009 pa do 2012 poročena s pevcem skupine Death Cab for Cutie Benom Gibbardom, med letoma 2015 in 2019 pa s filmskim producentom Jacobom Pechenikom. Z njim ima tudi osemletno hčerko Elsie in dve leti mlajšega sina Charlieja. Scott je bil od leta 2007 16 let poročen s Kelsy Ully in nima otrok.