Srečna golobčka. Foto: AP
Srečna golobčka. Foto: AP

Ameriški par Justin Long in Kate Bosworth sta uradno poročena. 44-letnik je novico mimogrede povedal med svojim podkastom Life is Short, ko je obujal spomine na Bolgarijo, kjer sta snemala grozljivko Barbarian. "Tam sem se zares zaljubil v svojo ženo," je povedal in tako potrdil, da je njun status zaročencev prerasel v zakonca.

Dodal je, da ga je takrat med snemanjem tudi obiskala. To mu načeloma nikoli ni bilo všeč, saj rad loči zasebno življenje od poslovnega, v tem primeru pa ga ni motilo. "Čarobno je bilo," je še pripomnil zvezdnik in priznal, da mu je njena navzočnost pomagala.

Zdi se, da je tudi 40-letna Kate potrdila poroko – med enim izmed nedavnih intervjujev so nekateri opazili, da je zaročni prstan dobil družbo poročnega, poroča E! News.

"Cenim dneve, ki sva jih preživela skupaj, in tiste, ki še prihajajo"

Govorice o tem, da se med njima nekaj plete, so vzniknile konec leta 2021, ko sta skupaj snemala film House of Darkness. Mladoporočenca sta zaroko razkrila šele pred dobrim mesecem dni. "Neskončno sem hvaležen, da sem našel partnerko, zaradi katere je vsak dan zelo poln, katere prisotnost je opomin na lepoto in kratkost življenja, in ki me spravlja v smeh od trenutka, ko se zbudiva, do takrat, ko zaspim. Cenim dneve, ki sva jih preživela skupaj, in tiste, ki še prihajajo," je na družbenih omrežjih ob fotografiji Katinega ogromnega zaročnega prstana razneženo zapisal Long. Oba naj bi se po poročanju bližnjih virov poroke izjemno veselila.

Po besedah Bosworth je bila sicer zaroka izjemno romantična, iskrena in ljubeča. Po njegovo se je zgodilo naravno, drugače, kot je prvotno načrtoval. Par je namreč prestal težke čase in terapevtka jima je svetovala, naj se drug drugega večkrat vprašata, kaj potrebujeta. Ko ga je Kate čez kratek čas neko jutro to vprašala, ji je igralec odgovoril: "Preživeti svoje življenje s teboj." Zaroka se je tako namesto na njen rojstni dan januarja zgodila preprosto v njuni spalnici.

Kate je bila prej osem let poročena z Michaelom Polishem, Justin pa je bil nekoč v zvezi z Drew Barrymore in Amando Seyfried.