Bieber na podelitvi grammyjev leta 2022. Foto: AP
Bieber na podelitvi grammyjev leta 2022. Foto: AP

V Indiji potekajo še zadnje priprave na težko pričakovano poroko Ananta Ambanija, naslednika indijskega milijarderja, in njegove dolgoletne partnerke Radhiko Merchant, ki naj bi potekala med 12. in 14. julijem. Predporočno slavje traja že več mesecev, pred razkošnim obredom pa je na eni izmed zabav nastopil tudi kanadski pevec Justin Bieber.

Kmalu bosta mladoporočenca. Foto: AP
Kmalu bosta mladoporočenca. Foto: AP

30-letni glasbenik je na slovesnosti v Mumbaju številčnemu in navdušenemu občinstvu postregel z bogatim naborom svojih uspešnic. Enourni nastop naj bi vseboval tudi pesmi Baby in Peaches. Zvezdnik, ki je s prvo vrsto tudi zaplesal, naj bi se očitno zabaval, predvsem takrat, ko so nekateri na njegovo pobudo zapeli tudi v njegov mikrofon.

Za svoj koncert, ki ga je eden izmed udeležencev opisal kot nepozabno izkušnjo, naj bi bil tudi dobro plačan – prejel naj bi kar 10 milijonov dolarjev, poroča ET.

Bieber, ki trenutno pričakuje svojega prvega otroka z ženo Hailey, je na družbenih omrežjih tudi sam delil nekaj utrinkov z dogodka.

Poroka med Anantom in Radhiko naj bi bila označena kot indijska poroka leta. Anant je sin milijarderskega poslovneža Mukesha Ambanija, predsednika Reliance Industries. Z neto vrednostjo 114 milijard dolarjev ta velja za najbogatejšega človeka v Aziji. Radhika je hči Viren Merchant, izvršne direktorice ENCORE Healthcare.

Marca je na še enem predporočnem dogodku nastopila Rihanna, ki pa je zaslužila osem milijonov dolarjev.