Kevinov odvetnik pravi, da nima rednih mesečnih dohodkov, zato naj sodne stroške plača kar nekdanja žena. Foto: Reuters
Kevinov odvetnik pravi, da nima rednih mesečnih dohodkov, zato naj sodne stroške plača kar nekdanja žena. Foto: Reuters

Mark Vincent Kaplan, Kevinov odvetnik, je sodišču v Los Angelesu predložil dokumente (ki so po čudnem naključju pricurljali tudi do medijev), v katerih je navedeno, da Britney vsak mesec dobi 737.868 dolarjev, kar pomeni, da je pevka "tista, ki ima denar", kot se je izrazil.

Zato se mu zdi samoumevno, da ona plača sodne stroške, ki jih je Kevin imel ob ločitvi (približno 50.000 dolarjev), saj "on nima neto mesečnih dohodkov". Britney in njeni odvetniki Kevinove poteze še niso komentirali.

Sicer pa se popprincesa in uspeha željan pevec/igralec še vedno bojujeta za skrbništvo nad sinovoma Jaydenom Jamesom in Seanom Prestonom. K-Fed se na vse pretege trudi, da bi pevko očrnil pred sodiščem. Pred kratkim je namreč losangeleška socialna služba prijela prijavo, da Britney ogroža otroke in da jih zanemarja.

Očitno se svetlolaska s tem ne obremenjuje veliko, ampak pridno snema nov album. Včeraj je uradno predstavila singl Gimme more, ki se že vrti na radijskih postajah. Sicer pa tudi Kevin ne počiva, saj je dobil gostujočo vlogo v najstniški nanizanki One Tree Hill.