Britney Spears se je zaprla v studio, kjer snema svoj sedmi album. Foto:
Britney Spears se je zaprla v studio, kjer snema svoj sedmi album. Foto:

28-letna pevka, ki pripravlja nov album, s katerim se menda vrača k svojim plesnim koreninam, je vse bolj zadovoljna tudi s svojim zasebnim življenjem. Ob nedavnem sprehodu s sinom Jaydenom Jamesom so paparaci ujeli tudi velik diamantni prstan na prstancu leve roke.

Čeprav so se govorice o zaroki z njenim nekdanjim agentom Jasonom Trawickom že večkrat izkazale za neresnične, pa naj bi bilo tokrat v njih več resnice. Poleg diamantnega prstana je tu še dejstvo, da se je par pred kratkim vrnil z romantičnega oddiha na Havajih, kjer bi lahko Jason zaprosil Britney, še pišejo mediji.

Po zlomu srečna tudi v zasebnem življenju
Pevka in agent sta svojo zvezo oznanila maja letos in zaradi zveze prekinila profesionalno sodelovanje. Za Britney bi bil zakon z Jasonom tretji. Dvodnevni zakon z Jasonom Allenom Alexandrom leta 2004 je bil razveljavljen, nekaj manj kot tri leta pa je bila poročena s Kevinom Federlinom. Po ločitvi sta Britney in Kevin precej obračunavala na sodišču in v umazano igro povlekla tudi svoja otroka, zdaj štiriletnega Jaydena Jamesa in leto mlajšega Seana Prestona. Sledilo je za Britney precej težavno obdobje, po izdaji šestega albuma Circus leta 2008 pa se je nekako vrnila na odre in v red spravila tudi svoje zasebno življenje.