Foto:
Foto:
Justin je vse o prvem spolnem odnosu povedal javnosti.
Pri petnajstih jo je mama vprašala:
Bilo je v modrem fordu ...

Halle Berry dodaja, da ji je bilo 17 let. To so bila prava leta, ko se ji je zdelo, da mora priti do odkrivanja spolnega življenja, zato se je odločila, da nedolžnost tudi izgubi.

Jennifer Lopez: Stara sem bila 17 let, to pa sem storila z mladostnim prijateljem Davidom Cruzom. Takrat nisva vedela, kaj to pomeni, a sčasoma je to postalo zabavneje, kot je bilo prvič.

Carmen Electra in Sharon Stone sta imeli podobno izkušnjo. Obe sta bili
stari 16 let. Zgodilo se je na zadnjem sedežu avtomobila. Stonova je še dodala, da je to storila v avtomobilu prav zato, ker se je hotela skriti pred starši.

Britney Spears je po razpadu zveze z Justinom Timberlakom dejala, da je seksala le z eno osebo, prvič pa se je to zgodilo šele po dveh letih zveze z Justinom. Takrat je pevka menila, da je on pravi. A on je nastopil v enem od šovov in vse povedal ...

Sandra Bullock dodaja, da se je njena mati vedno bala, da bo zanosila, če se bo njeno spolno življenje začelo prezgodaj. Tako je ona svojo nedolžnost čuvala vse do prvega letnika študija, ko je bila stara 19 let. Spolnost je vedno dogodek, tudi če ničesar ne občutiš. Dodala je še, da prvič resnično ni bilo nobenega ognjemeta ...

Jessica Simpson je bila devica do svoje prve poročne noči z Nickom Lacheyjem. Poročila se je pred dvema letoma, med slovesnostjo pa ji je po glavi šlo le to, kdaj bosta končno prispela v sobo. Ko se je to končno zgodilo, je odkrila, da je seks resnično zanimiv, zato se je potrudila, da je nadomestila vsa leta, ko je bila zaradi svoje vere spolno vzdržna.

Kate Hudson: Stara sem bila 15 let, ko me je mati Goldie Hawn vprašala, ali sem še nedolžna. Odgovorila sem ji, da sem že imela ljubezensko izkušnjo s fantom, v katerega sem bila takrat zelo zaljubljena. Mati ni bila šokirana, saj je popolnoma razumela. Le kaj bi rekla, če bi ji povedala, kako je do mojega prvega stika s spolnostjo prišlo. S fantom sva se ljubila v omari v njegovi sobi, saj sva se bala, da bi naju odkrili njegovi starši, ki so spali v sobi zraven.

Dustin Hoffman: Star sem bil 15 let. Bila je novoletna noč in zatemnjen prostor. Punca mojega brata me je vprašala, ali sem on. Takrat sem se pretvarjal, da sem moj starejši brat Ronnie in vse se je prej končalo, preden se je sploh dobro začelo. Ko se je v sobi prižgala luč, je punca zakričala, jaz pa sem prestrašen in v zadregi pobegnil iz sobe.

Enrique Iglesias se dogodka spominja takole: s prijateljem sta bila v nekem hotelu v Malagi. V svojo sobo sta odpeljala dve punci, pri tem pa je ena kmalu pokazala, da je za "stvar". Vse, kar se je zgodilo po tem, se je v četvero.

Snoop Dogg se je s spolnostjo prvič srečal že pri rosnih dvanajstih letih. Takrat sta mu kar dve punci pokazali, kako "stvar" poteka.

Johnny Depp: Imel sem 13 let in igral kitaro v enem klubu. Dekle, nekaj let starejše, je bila prav tako devica. Vse se je zgodilo v modrem fordu basista, vedel sem, kaj moram narediti, saj sem pred tem vse natančno preštudiral. Bilo nama je lepo skupaj, nekaj časa ...