Kate Beckinsale na filmskem festivalu v Cannesu maja. Foto: AP
Kate Beckinsale na filmskem festivalu v Cannesu maja. Foto: AP

“Najbolj čudovit rojstni dan se nadaljuje ... kakšna zabava – polna ljubezni in bleščic in najboljših ljudi,” je zapisala igralka ob seriji fotografij z zabave. "Hvala vsem!"

Na fotografijah je videti zvezdnico Igre usode (Serendipity) in Podzemlje (Underworld) v bodiju oblikovalke Cavanagh Baker za 2700 dolarjev in ročno pošitimi kristalčki. Videz je dopolnila z vpadljivim belim ogrinjalom znamke Nicole + Felicia Couture z dolgo vlečko, lasmi, spetimi v čop, s črno pentljo v laseh in diamantnimi uhani.

Pozneje se je preoblekla v nič manj seksi rdečo žametno oblekico znamke The Blonds.

Rojstnodnevne zabave se je udeležilo tudi kar nekaj zvezdnikov, med drugim Demi Moore, Adam Lambert in Demi Lovato.

Pod objavo so zvezdnici njeni oboževalci zaželeli vse najboljše, pri tem pa niso mogli skriti začudenja, da je s svojim mladostnim videzom dejansko praznovala abrahama.

Javnost sicer že dalj časa ugiba o tem, koliko si Beckinsalova pri svojem videzu pomaga z lepotnimi posegi. Igralka je nazadnje očitke naslovila na canskem festivalu maja letos, ko je enemu od skeptikov na Instagramu zatrdila, da ni imela "nobenega liftinga, nobenega botoksa, nobenega laserja, nobene operacije nosu, nobenih polnil".

Igralka zatrjuje, da ne posega po injekcijah, da pa si pomaga s “posebnimi negami obraza, ki spodbujajo tvorbo kolagena in kisika".