Kate in Matthew sta se še prejšnji mesec skupaj pojavljala na družabnih dogodkih. Foto: EPA
Kate in Matthew sta se še prejšnji mesec skupaj pojavljala na družabnih dogodkih. Foto: EPA
Novi izbranec? Foto: EPA

Novica je prišla nekoliko nepričakovano, saj sta se Kate in Matt še prejšnji mesec na dobrodelnem dogodku Love In For Kids Gala pojavila skupaj, nasmejana pa so ju ujeli tudi na druženju s prijatelji.

"Ločeno živita že nekaj časa. Kljub vsemu pa ostajata prijatelja in vdana starša," je potrdil igralkin predstavnik za odnose z javnostmi. Matt in Kate sta par postala poleti 2010, po le dveh mesecih zveze pa je igralka že zanosila in aprila 2011 sta oznanila zaroko. Julija ju je razveselil sin Bingham "Bing" Bellamy, prvi otrok za Matta in drugi za Kate, ki ima sina Ryderja že iz zakona s pevcem Chrisom Robinsonom.

Kljub zaroki se 35-letna igralka ni nameravala še enkrat poročiti. Dejala je, da tudi njena mati Goldie Hawn ni poročena s svojim partnerjem Kurtom Russellom, a je zveza vseeno uspešna. Kate naj bi se tudi zelo bala ločitve: "Nikoli več se noče ločiti. Ni bila prepričana, ali je poroka z Mattom prava odločitev. Še vedno se imata rada in skupaj želita vzgajati sina," je povedal vir blizu para.

Hudsonovo mediji že povezujejo z 29-letnim plesalcem in koreografom Derekom Houghom, ki se je širši javnosti predstavil v oddaji Ples z zvezdami, Bellamy pa naj bi se (vsaj za nekaj časa) vrnil domov v London.