Ko je Kate snemala oglase za modno hišo Versace, jo je hčerka pogosto spremljala. Foto: Reuters
Ko je Kate snemala oglase za modno hišo Versace, jo je hčerka pogosto spremljala. Foto: Reuters
Kate Moss in Lila Grace
Kate je prepričana, da ima njena hčerka izbran okus za modo.

Ambiciozna lepotica ima na splošno sodobnejše starševske prijeme.

"Ko sem delala oglaševalsko akcijo za Versace, je veliko mojih kolegic na snemanje pripeljalo svoje otroke, pa sem še jaz pripeljala Lilo Grace. Svet mode ji je tako všeč, da od takrat govori le o torbicah in čevljih," je Kate pokala od ponosa.

Zgroženi Britanci, ravnodušna Kate
Britanska javnost, ki je sicer že vajena Katinih takšnih in drugačnih izpadov, pa se je zgrozila, ko je svoji hčerki dovolila, da so ji podaljšali lase. To dejanje Katini kritiki razumejo kot zapostavljanje in celo zlorabljanje, supermanekenka pa ne razume, zakaj se ljudje tako razburjajo: "Lila Grace me je začela nekaj spraševati o podaljških, saj je spoznala Donatello Versace. Pa sem jo odpeljala k frizerju in rešila težavo. Zdaj ima svetle lase do pasu - tako kot njena najljubša modna oblikovalka."

... in Lila pade v modno krizo
Pohvalila se je, koliko njena štiriletnica ve o modi: "Vsak večer, pred spanjem iz omare potegneva nekaj oblek in nato izbirava, kaj bodo naslednji dan oblekli. Najprej se posvetujeva, potem pa Lila pogosto pade v modno krizo - sploh ne ve, kaj bi oblekla. Na koncu nikoli ne posluša mojih nasvetov, ampak obleče tisto, kar ji je v tistem trenutku najbolj všeč. Večkrat mi pove, da je ONA šefica za garderobo."