S Kate je po aferi s kokainom pogodbo prekinilo kar nekaj podjetij. Foto: Reuters
S Kate je po aferi s kokainom pogodbo prekinilo kar nekaj podjetij. Foto: Reuters
Pete Doherty
Mu bo uspelo uiti iz primeža drog? Foto: EPA

Potem ko je v javnost prišla informacija, da bosta Kate in Pete preživela romantični spomladanski oddih ob obali na jugu Francije, so tokrat novinarji izvohali, da je par preživel noč skupaj v stanovanju njunega prijatelja, umetnika Jaka Chapmana.

Kljub številnim škandalom, v katere se je Kate zapletla prav zaradi Peta, pa je ljubezen očitno močnejša od razuma. Čeprav je Katina afera z uživanjem mamil povzročila kar nekaj škode njeni manekenski karieri in je sama zagotavljala, da bo zavoljo pozitivne javne podobe prekinila vse stike z divjim glasbenikom, pa svojega sklepa le ni mogla izpeljati.

Droge ali jaz - še zadnjič
Pete je zvezo uničeval predvsem zaradi uživanja mamil in Kate mu je večkrat postavila ultimat - droge ali jaz. Tokrat mu, kot poroča tabloid Daily Mirror, je dala še eno, zdaj menda zares zadnjo možnost, da se otrese odvisnosti in zaživi mirno življenje v njenem objemu. Čeprav Petovi prijatelji pravijo, da mu je dala še zadnjo možnost, pa manekenkini prijatelji o tem niso tako zelo prepričani. Ti zagotavljajo, da Kate ni vseeno zanj, a to še ne pomeni, da sta spet par.

Veliko bolj srečna bi bila tudi Katina mama, če bi njena hči končno prekinila vse stike s Petom. Ko je izvedela, da se nekdanja zaljubljenca spet srečujeta, je skoraj ponorela, saj se ji zdi Pete popolnoma neprimeren partner in edini krivec za hčerine težave.