Louis Dowler in Kate Winslet sta neločljiva. Foto: Select Model Management
Louis Dowler in Kate Winslet sta neločljiva. Foto: Select Model Management

Igralka, ki se je letos ločila od režiserja Sama Mendesa, ne zdrži brez Louisa, poroča Daily Mail. Par naj bi bil od poletja, ko sta se spoznala, neločljiv, zato ga 34-letnica tudi vabi k sebi v Chicago, kjer bo nekaj mesecev snemala nov film.

Kate je imela takoj po ločitvi več časa, saj ni veliko delala, zato sta lahko z manekenom veliko časa preživela skupaj. Zdaj pa se bodo zaradi snemanja stvari spremenile, saj bo veliko zdoma. Za Daily Mail je igralkin prijatelj povedal: "Kate ne prenese zveze na daljavo. Tudi za kratek čas ne. Zelo sta zaljubljena in sovražita biti ločena, zato sta se odločila za naslednji korak v njuni zvezi. Kate že dolgo ni bila tako srečna."

Louis naj bi se prikupil tudi igralkinima otrokoma, devetletni Mii in šestletnemu Joeju. Kate se je s Samom po sporazumni ločitvi dogovorila, da bosta skupaj opravljala vse starševske obveznosti tudi v prihodnje. Tako bosta v Chicago na obisk prihajala tudi Mia in Joe oziroma ju bo Kate obiskala v New Yorku, kjer živi Mendes.

Govoric o tem, da bo par v vetrovnem mestu živel skupaj, niso želeli komentirati ne Katini ne Louisovi predstavniki za odnose z javnostmi.