Kate je bila v New Yorku tudi na začetku meseca, ko so v tem velemestu odprli britanski trgovini Topshop in Topmen. Foto: Reuters
Kate je bila v New Yorku tudi na začetku meseca, ko so v tem velemestu odprli britanski trgovini Topshop in Topmen. Foto: Reuters

35-letna lepotica si običajno privošči pedikuro le v najbolj priznanih lepotnih salonih ali v hotelih s petimi zvezdicami, v katerih na potovanjih spi. Tokrat pa jo je med obiskom New Yorka, kamor je pripotovala v okviru promocije svoje linije oblačil za podjetje Topshop, "zaneslo" v skromni salon v znamenitem Chinatownu.

"Že naslednji dan je Kate obžalovala svojo lahkomiselnost, saj ji je palec na desni nogi zatekel, noht pa je postal povsem rumen. Prepričana je, da je za to neprijetnost kriva pomanjkljiva čistoča v salonu," je dejala njena predstavnica.

Bo Jamie ostal brez spremljevalke?
Kate mora zato jemati antibiotike, zaradi katerih se je morala za nekaj dni odpovedati tudi alkoholu na mnogih zabavah, ki se jih udeležuje. Poleg tega še ne ve, ali bo zaradi vnetja lahko ta konec tedna odletela na glasbeni festival Coachella v Kalifornijo, kjer bo igral tudi njen trenutni fant, Jamie Hince iz skupine The Kills.

"Zaradi palca je živčna, saj si je zamislila, da bo v ZDA nosila odprte sandale, a zdaj svojih prstov na nogah ne more pokazati. Poleg tega se bo morala zadrževati pri večernih zabavah in se izogibati alkoholnim pijačam."

A. P.