Srečni par pričakuje naraščaj konec decembra. Foto: EPA
Srečni par pričakuje naraščaj konec decembra. Foto: EPA
Katie Holmes
Po rojstvu bo njen nasmeh zagotovo še večji. Foto: EPA

Katie je tako odpovedala sodelovanje v filmu Dennisa Quaida z naslovom Shame on You, da bi se lahko popolnoma posvetila svoji nosečnosti.

Mlada igralka pa je vse bolj pod vplivom svojega zaročenca, saj je pred kratkim odpustila svojo dolgoletno publicistko. Za stike z javnostjo bo odslej skrbela kar Tomova sestra Lee Ann DeVette, ki skrbi že za Toma.

Poleg tega naj bi Katie sprejela tudi Tomovo scientološko vero. Porod naj bi tako potekal po načelih te vere, torej brez zdravil proti bolečinam in v popolni tišini. Scientologi namreč verjamejo, da tišina preprečuje neosnovane strahove, ki bi pri otroku lahko nastali pozneje v življenju.

Zanositev buri duhove
Medtem pa se mnogi sprašujejo, koliko časa je Katie sploh noseča, saj je njen trebušček že precej opazen. Zlobni jeziki namreč namigujejo, da je Katie zanosila z umetno oploditvijo, vendar par zatrjuje, da je oploditev potekala naravno.

Katie naj bi rodila konec leta, zveze pa ne odobrava njen oče, saj se ne strinja, da je njegova katoliško vzgojena hči zanosila pred poroko.