Mnogi niso verjeli v njuno zvezo. Foto: EPA
Mnogi niso verjeli v njuno zvezo. Foto: EPA
Katie Holmes in Tom Cruise
Tom in Katie sta se zaročila junija. Foto: Reuters

Vest je potrdila Lee Anne DeVette, Tomova tiskovna predstavnica, ki je dodala, da se skupaj s starši naraščaja veselita tudi njuni družini.

Podatkov o otrokovem spolu in o datumu poroda še nista želela izdati. DeVettova je za revijo People povedala še, da se igralka počuti bolje kot kdaj prej.

Mnogi niso verjeli vanju
Eden trenutno najslavnejših parov Hollywooda se sestaja od letošnjega aprila in z novico o zvezi je močno presenetil javnost.

Mnogi so menili, da gre zgolj za reklamno potezo pred poletnimi filmskimi premierami, vendar je par take trditve vztrajno zanikal.

Tom je 16 let mlajšo Katie 17. junija zasnubil na vrhu Eifflovega stolpa v Parizu in mlada lepotica je v poroko privolila. Dan zatem sta na tiskovni konferenci o zaroki obvestila tudi medije. Zaročenca po besedah Tomove tiskovne predstavnice, ki je obenem tudi njegova sestra, še nista določila datuma usodnega dneva.

Prvi biološki otrok tudi za Toma
Za 43-letnega zvezdnika, ki je bil že dvakrat poročen, bo to prvi biološki otrok. Z Nicole Kidman sta pred razpadom zakona posvojila dva otroka, zdaj 12-letno hčerko Isabello in 10-letnega sina Connorja. V času njunega zakona se je šušljalo, da je za neplodnost para kriv prav Tom. Je zdaj dokazal nasprotno?