Katie nima lahkega življenja, čeprav ima na prvi pogled vse. Foto: EPA
Katie nima lahkega življenja, čeprav ima na prvi pogled vse. Foto: EPA
Tom Cruise
Bo s svojim obnašanjem uničil zakon? Foto: EPA

Revija Life & Style poroča, da je mati male Suri med snemanjem filma Mad Money v Louisiani končno lahko prišla v stik z družino in prijatelji iz mladosti. Tom jo namreč drži zelo na kratko, saj mora v vsakem trenutku vedeti, kje je.

Je bila scientologija napaka?
Igralka se je zaradi Toma spreobrnila tudi v scientološko vero, a naj bi zdaj skrivoma spet navezovala stike tudi z nekaterimi katoliškimi duhovniki, ki jih pozna že od otroštva. Še več, tudi Suri naj bi vpisala v tečaj katolištva za otroke.

Temnolasa zvezdnica najstniške nadaljevanke Simpatije je nedavno po dolgem času poklicala tudi prijateljico Meghann Birie, s katero sta skupaj odraščali in se do Katiejine zveze s Tomom pogosto dobivali. Že dve leti pa je Katie popolnoma izolirana od sveta.

Neki Katiejin prijatelj je dejal: "Ves čas hrepeni po tem, da bi lahko govorila tudi z ljudmi, ki ne pripadajo Tomovemu "klanu". Meghann je po telefonu pojamrala, da ne more verjeti, da je dopustila, da je zaradi Toma prekinila vse vezi iz otroštva."

Spet snidenje s starši
Zvezdica naj bi poleti po dolgem času načrtovala obisk domačega mesta Toledo v Ohiu, svoje starše pa je povabila tudi na snemanje filma v Louisiano, saj si želi obnoviti stike z odtujeno družino.