Pete Doherty brede vse globlje. Foto: EPA
Pete Doherty brede vse globlje. Foto: EPA
Kate Moss in Pete Doherty
Kate in Pete sta ljubljenca britanskih tabloidov. Foto: EPA

Britanski težavni rocker Pete Doherty očitno tone vse globlje v težave. Tabloid Sun je poleg te fotografije objavil še eno, na kateri Pete sebi vbrizgava "neznano substanco".

Fotografiji naj bi bili posneti pri Petu doma. Tiskovna predstavnica policije je povedala, da policisti že vneto raziskujejo primer.

Sun je sporni fotografiji objavil nekaj mesecev po tem, ko je njihov glavni tekmec, tabloid Daily Mirror, objavil fotografije, na katerih si Petovo dekle, Kate Moss, pripravlja "črtice" kokaina. Zaradi "kokainske afere" je bila Kate nekaj mesecev glavna tarča paparacev, v zadnjem času pa se njena manekenska kariera spet strmo vzpenja.

Kaj se trenutno v resnici dogaja med Petom in Kate, pa vesta samo onadva. Sun, ki je bralce za piko na i razveselil še s fotografijo Kate v postelji, trdi, da sta zvezdnika spet oziroma še vedno skupaj.

Pete Doherty, ki so ga pred dnevi ponovno aretirali zaradi lastništva drog, trenutno sicer zaradi številnih prekrškov, povezanih s prepovedanimi drogami, prestaja dveletno pogojno kazen, opraviti pa bo moral tudi veliko ur družbenokoristnega dela.