Ashlee se je za zaroko odločila pri triindvajsetih. Foto:
Ashlee se je za zaroko odločila pri triindvajsetih. Foto:

Zadnja v vrsti hollwyoodskih zarok je bila pred dnevi uradno objavljena zaroka med 23-letno Ashlee Simpson in 28-letnim Petom Wentzom, ki sta jo potrdila kar po svetovnem spletu. Se vam zdi starost 23 let za obljubo večne zvestobe primerna? Se vam zdi, da sta zaljubljenca še premlada, ali pa morda menite, da bi se lahko za ta korak odločila že prej?

Hollywood je videl že vse - od zarok rosno mladih zvezdnic do zarok dam v zrelih letih, za katere so mnogi menili, da bodo do konca življenja živele na koruzi.

Poglejmo, koliko so bile stare nekatere zvezdnice, ko so se odločile, da bodo nekomu dale svojo roko, in koliko časa je minilo od zaroke do poroke.

T. H.

Ashleejina starejša sestra se je v starosti 21 let zaročila na jahti, ki je februarja 2002 plula ob havajski obali, vendar pa zgodba ni imela srečnega konca. Nick Lachey in Jessica Simpson sta se poročila pol leta pozneje, svoje zakonsko življenje sta delila z vsem svetom v resničnostnem šovu Newlyweds, tri leta pozneje pa sta objavila, da se razhajata.
Precej je pohitela 17-letna Jamie Lynn, noseča najstniška sestrica poprinceske Britney, ki je govorice, da jo je njen 18-letni fant Casey Aldridge zapustil konec marca, utišala z razkazovanjem zaročnega prstana.
Nasprotno pa je rdečelasa zvezdnica serij Merlose Place in Razočarane gospodinje dokazala, da nikoli ni prepozno za plutje v zakonski stan. Tom Mahoney jo je zaprosil avgusta 2005, ko je bila igralka stara 43 let, poročila sta se leto dni pozneje, februarja 2007 pa sta postala ponosna starša dvojčkov.
Med zaroko in poroko igralke Julianne Margulies in odvetnika Keitha Lieberthala je minilo manj kot pol leta. Keith je takrat 41-letno Julianno zaprosil spomladi 2007, vzela sta se novembra istega leta in januarja letos prvič postala starša.
Poppevka Christina Aguilera je po dveh letih zveze z glasbenim producentom Jordanom Bratmanom februarja 2005 v starosti 24 let privolila, da bo postala njegova žena. Poročila sta se novembra in januarja 2006 dobila prvorojenca Maxa Lirona.
28-letna Jennifer Love Hewitt je privolila v poroko z 32-letnim škotskim igralcem Rossom McCallom in zdaj ponosno razkazuje starinski zaročni prstan, ki je v njegovi družini že stoletja.
Kantripevka Leann Rimes je bila stara le 19 let, ko se je odločila, da bo obljubila večno zvestobo plesalcu Deanu Sheremetu. Par je srečno poročen že od leta 2002.
Kanadska rokerica Avril Lavigne je v poroko z fantom Derykom Whibleyjem privolila, ko ji je bilo 21 let. Poročila sta se julija 2006.
Seksi igralka Jessica Alba se je z 29-letnim Cashem Warrenom, ki ga je spoznala jeseni 2004 na snemanju filma Fantastični štirje, razšla julija lani, že avgusta pa sta se spet našla, tokrat očitno za vedno. Cash jo je zaprosil decembra, zgodaj poleti pa pričakujeta prvega otročička. Najprej so namigovali, da bosta dobila dvojčka, vendar je Jessica govorice zanikala.