Koga si namesto Charlieja predstavljate ob Jaku in Alanu? Foto: YouTube
Koga si namesto Charlieja predstavljate ob Jaku in Alanu? Foto: YouTube

Televizijska mreža CBS je konec februarja prekinila snemanje serije - sicer najbolj priljubljene humoristične nanizanke v ZDA - z utemeljitvijo, da se mora Sheen prijaviti v program odvajanja od alkohola in mamil. Zadnje tedne so bili namreč mediji polni zgodb o Sheenovih divjih zabavah z alkoholom in mamili, ki jih je redno začinjal tudi z orgijami.

Vloga nepoboljšljivega ženskarja, ki nikoli ne hodi spat s kurami, njegov zajtrk pa je (dvojna) merica čistega viskija, mu je bila tako rekoč pisana na kožo, vendar pa se zdaj pojavljajo namigovanja, da producenti serije ne bodo čakali, da se Shenn spravi v red, pač pa bodo vlogo Charlija Harperja zaupali drugemu igralcu. Med kandidati se pojavljajo Rob Lowe (Bratje in sestre, Zahodno krilo, Parks and Recreation), Steve Carell (Pisarna) in John Stamos (Polna hiša in Urgenca), najbolj zagreti pa naj bi bili prav za Stamosa.

Zvezdnik zdaj že upokojene tv-uspešnice Urgenca je dobil največ glasov tudi v anketi revije People, kjer so bralce spraševali po Sheenovem nasledniku - zanj je glasovalo celo več bralcev kot pa za odgovor, da Sheena ne more nadomestiti nihče, saj se serija brez njega preprosto ne more nadaljevati. A Stamos si vloge bolj divjega od bratov Harper ne želi: "Charlie je bil v tej vlogi čudovit in gledalci so ga imeli radi, zato upam, da se bo vrnil v to vlogo in tako razveselil svoje obževalce. Mislim, da sem pripravljen na svojo lastno serijo. Ne želim nadomestiti nikogar, še posebno Charlieja Sheena ne," je izjavil Stamos, zato prihodnost serije ostaja negotova.