Foto:
Foto:

Igralci imajo srečo, da lahko svoje otroke pripeljejo tudi v službo, saj imajo med snemanji čas, da se posvetijo družini.

Večina žena svoje kariere podredi moževemu uspehu, saj mnoge želijo, da otroci živijo čim bolj normalno življenje, brez fotografov, ki bi jih zasledovali na vsakem koraku.

Brad Pitt pravi, da še nikoli ni bil srečnejši, kot je zdaj, podobno pripoveduje njegov igralski kolega Tom Cruise. Številni slavni očetje zelo radi poudarjajo, da je njihovo življenje dobilo smisel takrat, ko so postali očetje.

Drugi slavni očetje so še Ben Affleck, Jude Law, Russel Crowe, Chris Martin, Seal.

Russel Crowe se je odločil, da bo svoja sinova, ki ju ima z Danielle Spencer, vzgajal v Avstraliji, saj se mu Hollywood zdi skrajno neprimeren prostor za odraščanje. Ko je bila Danielle noseča s prvim sinom Charlesom, se je Russel zaradi nje odpovedal alkoholu, saj če ga ona ni smela uživati, ga tudi on ne bo.
Tom Cruise ima dva posvojena otroka iz prejšnjega zakona z Nicole Kidman, hčerka Suri pa je njegov prvi biološki otrok. Tom je dejal, da bi z veseljem imel še kakšnega, a se mora s tem strinjati tudi Katie Holmes, ki pa se bo za nekaj časa posvetila filmski karieri. Hčerka Suri in Katie velikokrat spremljata Toma na različnih filmskih prizoriščih v tujih državah, saj ju Tom drugače preveč pogreša. Foto: EPA
David Arquette in njegova žena Courteney Cox, ki je zaslovela v seriji Prijatelji kot s čistočo obsedena Monica, sta si otroka želela zelo dolgo. Leta 2004 se jima je rodila hčerka Coco Riley Arquette, Courtney je dobila popadke na 5. obletnico njune poroke, a je hčerko rodila dan pozneje.
Raper P. Diddy je bil vedno bolj znan po svojih ljubezenskih zvezah, otrok pa ni nikoli preveč izpostavljal medijem. Poleg dveh sinov je leta 2006 dobil še dvojčici, s Kim Porter pa že ima devetletnega sina Christiana. 13-letni Justin je sad ene izmed njegovih prejšnjih zvez s stilistko Miso Hylton-Brim.
Hugh Jackman je najbolj znan po vlogi Wolverina v trilogiji X-Men. Avstralski igralec pravi, da je sta bila najhujša trenutka v njegovem življenju, ko je žena doživela spontana splava, zato sta se odločila, da bosta otroke posvojila. Na fotografiji je s sinom Oscarjem, ki sta ga posvojila leta 2000, pet let pozneje pa sta posvojila še deklico Avo Eliot.
Chris Martin in njegova žena Gwyneth Paltrow svojim otrokom dajeta zelo nenavadna imena, hčerki je ime Apple (Jabolko), sin pa je Moses. Pred nekaj meseci je pevec skupine Coldplay izjavil, da si želi, da bi bil njegov naslednji otrok posvojen.
Pevec Seal in manekenka Heidi Klum skrbita za tri otroke: Henryja, Johana in hčerko Leni, ki jo ima Heidi s Flaviem Briatorejem. Supermanekenka in glasbenik sta znana kot zelo skrbna starša, za katera je najpomembneje, da preživita veliko časa s svojimi otroki. Foto: EPA
Ryan Phillippe je bolj znan kot nekdanji mož oskarjevke Reese Witherspoon. Mlada igralca sta se spoznala na njeni rojstnodnevni zabavi za 21. rojstni dan, v zakonu pa sta se jima rodila hčerka Ava in sin Deacon. Oba sta bila mlada obetavna igralca, a njena kariera se je vedno bolj vzpenjala, postala je ena najbolje plačanih igralk, on pa več let ni dobil nobene omembe vredne vloge. Ob rojstvu hčerke je dejal, da komaj zdaj vidi, kako so druge stvari v življenju nepomembne.
Pevec skupine Bush Gavin Rossdale pravi, da želita z Gwen Stefani svoje zasebno življenje medijem čim bolj skrivati, ampak vseeno so mediji izbrskali neprijetne podrobnosti iz njegove preteklosti. Ko še ni poznal Gwen, je spoznal dekle, s katero je imel otroka, a je pevki skupine No Doubt to zamolčal. Ko je Gwen izvedela za otroka, se je njuna zveza skoraj končala, a sta vseeno premagala težave in sta zdaj srečna kot še nikoli.
Davidova žena Victoria je bila izbrana za eno izmed najslabšim mam na svetu, nobena revija pa še ni ocenila Davidovih starševskih sposobnosti. Z Victorio imata tri sinove, upata pa, da bosta nekoč dobila tudi hčerko. Foto: EPA
Ben Affleck in Matt Damon sta prijatelja že iz otroških dni, zdaj pa se skupaj igrajo tudi njuni otroci. Ben Affleck se je po medijsko zelo razvpiti zvezi z Jennifer Lopez odločil, da bo poskusil živeti čim bolj mirno družinsko življenje. Poročil se je z Jennifer Garner, veljata pa za enega izmed najbolj srečnih parov v Hollywoodu.
Najbolj znan zvezdniški oče se že nekaj let posveča predvsem družini, z Angelino imata štiri otroke - tri posvojene in eno biološko hčerko Shiloh. Brad večkrat nagovarja k družinskemu življenju tudi večnega samca Georgea Clooneya, a ta trdi, da se nikoli ne želi poročiti ali imeti otrok. Brad meni, da ti otroci spremenijo pogled na življenje, saj ne misliš več toliko na svoje potrebe, ampak je pomembneje, da so tvoji otroci srečni. Foto: EPA