Kendallin oče je nekdanji olimpijec Bruce Jenner, njena mama pa Kris Jenner (prej Kardashian),
Kendallin oče je nekdanji olimpijec Bruce Jenner, njena mama pa Kris Jenner (prej Kardashian), "matica" klana Kardashian z najbolj razvpito Kim na čelu. Foto: Reuters

Po poročanju tujih medijev je 18-letnica v igri za drugi del filma erotične franšize 50 odtenkov sive, saj naj bi režiserko Sam Taylor-Johnson, ki je prevzela že taktirko za prvi del, "popolnoma fascinirala". Baje je Taylor-Johnsonova Jennerjevo želela že za vlogo v prvem filmu, ki na platna prihaja za valentinovo naslednje leto (napovednik smo si že lahko ogledali), a se to ni zgodilo.

V 50 odtenkih sive v vlogi naivne Anastasie Steele, ki postane spolna sužnja, nastopa Dakota Johnson, hči igralcev Melanie Griffith in Dona Johnsona, naslovnega junaka Christiana Greya (prav on Anastasio zasužnji) pa upodablja nekdanji maneken Jamie Dornan. V vlogi njegove posvojene sestre Mie se bo pojavila tudi popzvezdnica Rita Ora, nekdanja spremljevalka Kendallinega polbrata Roba Kardashiana, s katerim se nista ravno prijateljsko razšla.

Kendall, ki je s starši, sestro, polsestrami in polbratom nastopila v več sezonah resničnostnega šova V koraku s Kardashianovimi, se je v preteklosti predstavila kot obraz številnih uglednih modnih znamk, tudi Chanela, saj je nad njo navdušen sam "modni guru" Karl Lagerfeld. Je pa ob neki priložnosti potarnala, da ji je povezava z razvpito družino prej škodila kot koristila.