Kevin je vedno živel v ženini senci. Foto: Reuters
Kevin je vedno živel v ženini senci. Foto: Reuters
Britney, Kevin in Sean Preston
Družinica je bila v vsaki rumeni izdaji zvezda stalnica. Foto: People
Kevin Federline pin Britney Spears

Nekdanji spremljevalni plesalec in nadobudni raper hoče tudi denarno podporo.

Pravi, da je njuno skupno premoženje negotovo, čeprav Britney v ločitvenih papirjih navaja, da skupno premoženje ni niti omembe vredno, s čimer namiguje, da sta podpisala predporočno pogodbo.

"Kevin je pripravljen storiti, kar koli bo treba, da bi zaščitil svoja otroka, in se ne bo pustil prepričati ali zastrašiti," je bil odločen predstavnik Federlinovega odvetnika Marka Vincenta Kaplana.

Nepremostljive razlike
Spearsova je zahtevo za ločitev na podlagi "nepremostljivih razlik" vložila v torek, v dveletnem zakonu pa sta se 24-letni Britney in 28-letnemu Kevinu rodila danes enoletni sin Sean Preston in enomesečni Jayden James. Spearsova zahteva skrbništvo nad obema.

Paparaci na vsakem koraku
Zakon je bil poln drame že od samega začetka. Tabloidi so spremljali vsak njun korak, pogled in prepir, k čemur je nedvomno prispeval tudi par sam, saj sta posnela resničnostno oddajo Britney & Kevin: Chaotic. Rumeni tisk je K-Feda prikazoval kot nočnega ptiča, ki živi od ženine slave in bogastva.

Ona je bila domišljava mama z usihajočim obrazom in razlezeno postavo, njena glasbena superkariera pa se je tako rekoč razvodenela. Skupaj sta bila sicer zvezdnika, a tudi tisto, čemur bi v Ameriki rekli "bela smet" ali "prikoličarska smet".

Tudi drugi zakon je šel po gobe
Za Federlina je bil to prvi zakon, čeprav je v času, ko je spoznal popprinceso, še hodil s svojim nosečim dekletom Shar Jackson. Jacksonova je rodila Federlinovega drugega otroka le nekaj mesecev, preden je varajoči plejboj oženil Spearsovo. Zanjo je bila to že druga poroka v letu dni - 55-urni lasvegaški zakon z otroškim prijateljem Jasonom Alexandrom se je končal z razveljavitvijo.

K. S.