Par je prišel na dogodek skupaj in se z roko v roki sprehodil do začetka rdeče preproge, kjer je nato 28-letni zvezdnik satirične oddaje Saturday Night Live (SNL) prepustil vso pozornost 41-letni Kim.

Čeprav na rdeči preprogi nista pozirala skupaj, pa se nista skrivala pred kamerami.

Kardashian se je posebej za premiero poklonila pokojnemu modnemu oblikovalcu Thierryju Mugleru z eno njegovih kreacij, tesno oprijeto in globoko izrezano srebrno oblekico, ki jo je kombinirala z ujemajočo se ogrlico.

Davidson je bil medtem, kot običajno, oblečen precej bolj sproščeno, v belo majico, ohlapno (in precej zmečkano) črno obleko in bele teniške copate.

V seriji tudi o novi romanci

Kim je še pred premiero potrdila, da se bo nova resničnostna serija o slavni družini dotaknila tudi njene nove zveze z Davidsonom, s katerim se dobiva od oktobra, ko je gostovala v SNL-ju.

Ne pričakujte pa, da se bo Pete v seriji nujno tudi pojavil.

"Z njim nisem snemala. Nisem proti temu, samo ni to nekaj, kar bi on počel. Če pa bo slučajno kakšen dogodek in bo on tam, mi ne bi rekel, naj umaknejo kamere," je pojasnila za Variety.

Nekdanja žena Kanyeja Westa, ki ima z raperjem štiri otroke, je oboževalcem obljubila, da bodo v seriji izvedeli, kako sta se spoznala, kdo je naredil prvi korak, kako se je zgodilo in "vse podrobnosti, ki si jih vsi želijo izvedeti".

"Definitivno sem odprta do tega, da govorim o vsem tem. In zagotovo bom to razložila," obljublja.

44-letni West se medtem dobiva s 24-letno manekenko Chaney Jones, nove zveze Kim pa nikakor ne odobrava, kar redno kaže z neobvladovanimi izbruhi na družbenih omrežjih, zaradi česar je ostal tudi brez nastopov na grammyjih in Coachelli.