Poročila sta se leta 2014. Foto: EPA
Poročila sta se leta 2014. Foto: EPA

Na koncertu, ki ga je Kanye West imel na stadionu Los Angeles Memorial Coliseum, udeležila pa se ga je tudi Kim z otrokoma North in Saint, je raper med drugim zapel pesem Runaway. Na koncu pesmi pa je besedilu dodal besede: "Steci nazaj k meni, draga, natančneje Kimberly" (I need you to Run back to me baby, more specifically, Kimberly).

Skupaj imata štiri otroke, ki sta jim nadela ime North, Saint, Psalm in Chicago. Foto: EPA
Skupaj imata štiri otroke, ki sta jim nadela ime North, Saint, Psalm in Chicago. Foto: EPA

Kljub javnemu moledovanju je Kardashian, ki je ločitvene papirje zaradi "nepremostljivih razlik" sicer vložila že februarja, ločitev pa še ni zaključena, nekaj ur pozneje sodišče zaprosila, da bi uradno postala samska oseba. "Ni presenečena, da jo v javnosti roti, naj se vrne k njemu. Kim se le skuša vesti spoštljivo," je povedal neimenovan vir za People. Dodal je, da ga je zvezdnica že prebolela, verjame pa, da se Kanye, ki še vedno trdi, da je njegova žena, s tem težko spopada. V dokumentih naj bi sicer izrazila tudi željo, da se zadeve, ki zadevajo skrbništvo otrok in premoženje, obravnavajo ločeno od njenega zakonskega stanu.

Par, ki se je poročil leta 2014, naj bi se sicer strinjal, da bosta imela skupno skrbništvo, tako pa bosta otroke še naprej vzgajala skupaj. "Kim bo otroke vedno pripeljala na dogodke, ki so Kanyeju pomembni. Skupno vzgajanje otrok in sreča njenih otrok bosta zanjo vedno na prvem mestu," je še dejal anonimen vir. V vlogi je 41-letnica tudi navedla, da bi svoj priimek spremenila nazaj v dekliškega – odstranila bi priimek West.

Odvetnica Laura Wasser naj bi podobno storila že pri raperju Dr. Dreju in pevki Kelly Clarkson – tudi pri njunih ločitvah je zakonski stan ločila od drugih kočljivih zadev.