Cruise trenutno snema sedmi film v seriji filmov Misija nemogoče. Foto: Reuters
Cruise trenutno snema sedmi film v seriji filmov Misija nemogoče. Foto: Reuters

Družina Webb je včeraj dobila nepričakovan klic agenta produkcijske ekipe filma. Prosil jih je, ali lahko helikopter pomembne osebe pristane na trati na njihovem vrtu, saj je bilo tamkajšnje letališče zaprto.

"Zdelo se mi je zanimivo, da bodo otroci videli pristanek helikopterja," je za BBC povedala Alison Webb, ki je pristanek dovolila. Družina pa se ni zavedala, kako zelo pomembna je omenjena oseba, dokler ni iz helikopterja izstopil kar Tom Cruise. "Bila sem šokirana, nisem pričakovala, da bo Tom Cruise kdaj hodil po mojem vrtu."

Igralec je bil do družine izjemno prijazen in se je izdatno zahvalil za ponujeno pristajališče. Medtem ko je sam opravil hiter sestanek, je celo svojemu pilotu naročil, da otroke družine popelje na kratek polet s helikopterjem.

Cruise na britanskem podeželju sicer snema nov film v seriji Misija nemogoče, snemanje katerega je bilo prestavljeno zaradi pandemije. Ustavil se je tudi v lokalni indijski restavraciji, kjer so bili zaposleni prav tako navdušeni nad njegovo prijaznostjo. "Izjemen človek, popolnoma sem očaran. Tako prijazen, razumevajoč in neošaben." je povedal lastnik restavracije in dodal, da ima Cruise indijsko hrano rad nekoliko bolj pekočo, kot jo pripravijo običajno.