Keira je po razhodu z Jamiejem razočarana v ljubezni. Foto: EPA
Keira je po razhodu z Jamiejem razočarana v ljubezni. Foto: EPA
Če bo Matthew Keirina nova ljubezen, mu jo bo zavidalo mnogo moških.

In kakšen moški bo lahko nasledil manekena Jamieja Dornana? Všeč so ji moški, ki ne razkrijejo vsega in so ves čas nekoliko zamišljeni, poleg tega pa pride v poštev le, če je dober sogovornik.

Keira pa si želi, da bi se s partnerjem ne samo zlahka pogovarjala o vsem mogočem, ampak bi se kdaj pa kdaj tudi pošteno sporekla. Zato ji ni všeč, če se moški takoj umakne, ampak mora vztrajati pri svojih stališčih.

Pogojev ne zmanjka ...
Noče, da je njen moški odprta knjiga, vsekakor pa mora imeti dober smisel za humor. In še en neizbežen pogoj: da bi ji padel v oči, mora nositi res dobre čevlje.

Je Matthew pravi?
Rumeni tisk že namiguje, da je Keira morda že našla novega moškega, ki izpolnjuje vse zahtevane pogoje. Šlo naj bi za njenega soigralca v prihajajočem filmu Pride & Prejudice Matthewa McFadyena.

Keira naj bi namreč medijem zaupala, da jo je povsem očaral z vlogo Darcyja. Ker pa je še vedno zelo prizadeta zaradi razhoda z Jamiejem, zaradi katerega naj bi prejokala veliko dni, ne namerava brezglavo skočiti v novo zvezo.

Za konec je še povedala: "Vsi potrebujemo, da nas v življenju obkrožajo ljudje, ki nas imajo radi. A v tem trenutku nikakor še ne razmišljam o poroki in družini. In zagotovo še kar nekaj časa ne bom."