Je res konec ljubezni med lepotico in zverjo? Foto: EPA
Je res konec ljubezni med lepotico in zverjo? Foto: EPA
Marilyn Manson
Manson trenutno snema nov album. Foto: EPA

Za vse naj bi bil kriv nasilni Manson, ki je bratu svoje spremljevalke prepovedal, da bi ta še vedno prebival v njunem domu. Hiša je sicer last 21-letne igralke, neki neimenovan vir pa je medijem zaupal:

"Evan ni želela, da bi njen trenutno nezaposleni brat živel na cesti, zato mu je ponudila, da lahko stanuje pri njima. To pa ni bilo všeč Mansonu in sledil je le še eden v vrsti številnih prepirov, ki so bili zadnje čase stalnica v njunem razmerju. Evan je preprosto prekipelo, saj ni mogla več prenašati Marilynovega obnašanja, bil pa naj bi tudi zelo posestniški, saj je želel imeti vedno vse pod nadzorom, Marilyn pa naj bi Evan tudi čustveno zlorabljal."

Njen brat Ira je nekaj časa že živel v njuni hišici za goste, a čez nekaj časa je pevcu prekipelo, zato se je odločil, da ga bo vrgel na cesto, s tem pa se ni strinjala mlada igralka, ki je verjetno najbolj zaslovela z glavno vlogo v filmu Trinajstletnici.

Woodova in Manson sta se začela videvati decembra 2006, skoraj takoj, ko je pevec oznanil, da se razhaja z burleskno plesalko Dito Von Teese.

Bo Dita spet prišla v poštev?
Vseeno pa ta razhod ne pomeni, da se Manson vrača k stari ljubezni Diti, saj naj bi ta razkrila, da uživa v samskem stanu. "Ne izključujem, da se nikoli več ne bom poročila, saj mi je sam poročni obred zelo všeč, pa tudi nekaj časa sva bila zelo srečna. Tudi ločitve ne dojemam kot neki neuspeh, ampak trenutno res uživam v samskem življenju in z veseljem burim domišljijo nasprotnemu spolu."

T. P.