Alexander Skarsgård je najbolj znan po svojih vlogah v serijah Prava kri in Male laži. Foto: Reuters
Alexander Skarsgård je najbolj znan po svojih vlogah v serijah Prava kri in Male laži. Foto: Reuters
Alexa Chung
Še pred kratkim je namigovala, da si želi v kratkem ustvariti družino. Foto: Reuters

Prvič sta se skupaj v javnosti pojavila junija 2015, o razmerju pa sicer nikoli nista javno spregovorila. Nazadnje so ju skupaj fotografirali maja letos, ko sta se sprehajala po Manhattnu in ko sta skupaj zapustila zabavo po letošnjem dogodku Met Gala.

"Nihče ni nikogar prevaral," je vir blizu para pojasnil za E! News. "To je bil popolnoma čist konec razmerja, ki so ga povzročili natrpani urniki in razdalja. Sicer pa sta drug drugega ljubila in bila resna, še vedno pa se seveda spoštujeta."

Vir je ob tem pojasnil, da se Skarsgård ni romantično zapletel z manekenko Toni Garrn. Tabloid Page Six je namreč v četrtek poročal, da sta šla na slepi zmenek, kjer sta se jima pridružili še dve njeni prijateljici. "Alex in Toni sta se šele pred kratkim spoznala, a med njima ni ničesar romantičnega," še dodaja vir. "Tisto ni bil zmenek, med njima se nič ne dogaja, šlo je zgolj za sproščeno druženje."

Čeprav par nikoli ni javno govoril o svojem razmerju, pa je Chungova v intervjuju za W magazine junija govorila o nedavni selitvi v New York in bežno omenila, da si želi ustvariti družino.

"Ne gre za to, da bi bila pri tridesetih letih stara. A vseeno je to tisti mejnik v življenju, ki nekaj pomeni," je dejala. "Ko sem pogledala v prihodnost, sem ugotovila, da si želim družine."