Madonna in Brahim sta bila par skoraj tri leta. Foto: EPA/YouTube
Madonna in Brahim sta bila par skoraj tri leta. Foto: EPA/YouTube

55-letna pevka in 25-letni plesalec sta se spoznala leta 2010, ko je Brahim nastopil v trgovskem centru Macy's v sklopu predstavitve oblačil znamke Material Girl, ki sta jih ustvarili Madonna in njena hčerka Lourdes. Kmalu potem je mladenič postal tudi stalni plesalec Madonnine skupine in jo spremljal na svetovni turneji MDNA.

V javnosti sta se skupaj pojavila le redko in o svoji zvezi nista govorila medijem. Nazadnje sta se skupaj po rdeči preprogi sprehodila maja na prireditvi Met Gala v New Yorku. Zdaj pa je Madonnin predstavnik za odnose z javnostmi za Us Weekly potrdil, da je njune romance konec.

Razšla naj bi se zaradi prenatrpanih urnikov. Videla sta se le še med plesnimi vajami, prostega časa pa drug za drugega preprosto nista našla. Zaibat je namreč septembra postal tekmovalec v francoski plesni oddaji Ples z zvezdami, tako je večino časa preživel v Parizu, medtem ko je Madonna ostala v New Yorku.

Mediji namigujejo, da naj bi bila 'težava' tudi Katrina Patchett, Brahimova soplesalka, s katero je preživel veliko časa - tudi izven oddaje. Po drugi strani pa se govori, da se je Madonna ponovno zbližala s svojim nekdanjim možem, igralcem Seanom Pennom.