Sam Shepard in Jessica Lange sta se potiho razšla že pred dvema letoma. Foto: Reuters
Sam Shepard in Jessica Lange sta se potiho razšla že pred dvema letoma. Foto: Reuters
Za obema so precej burna leta - zlasti za 'kavbojskim' Shepardom, ki so ga pred dvema letoma aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Foto: Reuters

Par, ki je bil skupaj od leta 1982, naj bi se po poročanju revije People razšel že pred dvema letoma.
Zveza je sicer veljala za eno trdnejših v Hollywoodu, skupaj pa imata tudi dva otroka, 25-letno Hannah in leto dni mlajšega Samuela.
62-letna LJessica ange je bila poročena enkrat, a se je ločila, ko se je zapletla v krajšo zvezo z baletnikom Mihailom Barišnikovim, s katerim ima hčer Aleksandro. Kmalu po porodu je spoznala danes 68-letnega Sheparda.
On je bil po drugi strani s soprogo O-Lan Jones poročen od leta 1969 do leta 1984, v tem času pa je imel tudi razmerje z botro punka Patti Smith.

Zaposlena v 2012
Langeova, sicer dvakratna oskarjevka, trenutno igra v priljubljeni seriji American Horror Story, za katero je bila nedavno nominirana za zlati globus in nagrado igralskega ceha (SAG). Februarja v kinematografe prihaja njen novi film The Vow, v katerem ji družbo dela Rachel McAdams.
Shepard, ki je bil za oskarja nominiran enkrat, dela več projektov, med drugim tudi Cogan's Trade, v katerem bo po filmu Jesse James in strahopetni Robert Ford ponovno združil moči z Bradom Pittom.

Predstavnica Langeove je razhod potrdila, a ga ne komentira.