Evan Rachel in Jamie sta se spoznala leta 2005. Foto: Reuters
Evan Rachel in Jamie sta se spoznala leta 2005. Foto: Reuters

"Evan Rachel Wood in Jamie Bell sta se odločila, da se razideta," je sporočil njun predstavnik za javnost. "Zelo se ljubita in se spoštujeta in bosta, seveda, ostala zavezana družnemu vzgajanju svojega sina. To je vzajemna odločitev in ostajata tesna prijatelja."

Neki neimenovani vir je za Us Magazine povedal, da se zelo ljubita, a da "preprosto ni šlo".

Ameriško-britanskemu paru se je sin, čigar imena nista razkrila, rodil julija lani, kakih znakov težav pa ni bilo zaznati, saj sta na svojih profilih na Twitterju redno izražala naklonjenost eden drugemu.
Izbris računa na Twitterju
26-letna Woodova, ki je bila predtem zaročena z goth rockerjem Marilynom Mansonom in se je večkrat izrekla za biseksualko, je dve leti starejšega Bella spoznala leta 2005 na snemanju videospota skupine Green Day Wake Me Up When September Ends. Po enoletni zvezi sta šla narazen, a sta leta 2011 svoje razmerje obnovila in se leta 2012 na skrivaj poročila.

Nenadni razhod se je odražal tudi na njunih twitterjih, kjer sta bila do zdaj zelo dejavna - Woodova je po nekaj kritičnih tvitih ("Ne kaznuj ljudi za stvari, ki jih ne morejo nadzirati" in "Prihaja v valovih") nato v sredo naznanila, da se začasno poslavlja od tega priljubljenega družabnega omrežja, Bell pa je svoj račun popolnoma izbrisal.