Otrok nista imela. Foto: AP
Otrok nista imela. Foto: AP

Zakonca Sofia Vergara in Joe Manganiello sta z javnostjo delila novico, da je njunega zakona po skoraj osmih letih konec in se odpravljata po ločenih poteh. "Sprejela sva težko odločitev, da se ločiva. Kot človeka, ki jima je mar drug za drugega in se imata zelo rada, vljudno prosiva za spoštovanje najine zasebnosti v tem trenutku, ko ugotavljava, kako pluti v tej novi fazi življenja," sta v skupni izjavi povedala za Page Six.

Par, ki je veljal za enega izmed 'najmogočnejših' v svetu Hollywooda, naj bi se že nekaj časa oddaljeval. V zadnjem obdobju sta igralca, ki sta se v zvezo podala leta 2014 in se novembra leto kasneje poročila, čas preživljala ločeno in poskušala ugotoviti, kako naprej. Tudi na družbenih omrežjih zvezdnice v zadnjem času ni bilo sledu o njenem možu, ki je bil sicer zaposlen s snemanjem filma z Vinceom Vaughnom na vzhodni obali Združenih držav Amerike.

Čeprav ima 51-letnica 31-letnega sina iz prejšnjega zakona – pri 18 letih se je poročila s srednješolskim fantom Joejem Gonzalezom – z Manganiellom skupaj otrok nimata. Za Vergaro, ki je bila sicer leta 2012 zaročena s poslovnežem Nickom Loebom, a poroke ni bilo, je bil to torej drugi zakon, za 46-letnika pa prvi.