Foto: AP
Foto: AP

41-letna Kourtney je objavila fotografijo prepletenih rok – močno potetovirane njegove in njene z rdeče nalakiranimi nohti v obliki srčka. Fotografijo je na svojem Instagramu delil tudi 45-letni Barker.

Da sta par, je prva poročala revija People prejšnji mesec, nato pa so ju paparaci ujeli tudi med večerjo.

A šele ta konec tedna sta ugibanja bolj ali manj potrdila, ko sta oba objavila fotografije prižganega kamina, Barker pa fotografijo ženske noge z diamantno zapestnico za gleženj, ki ji jo je očitno podaril za praznik zaljubljencev.

Kardashianova je medtem objavila pesem "Vrtnice so rdeče, vijolice modre, česnov kruh, Blink-182".

Od prijateljev do ljubimcev

Travis in Kourtney sta sicer že vrsto let dobra prijatelja, šele zdaj pa je njuno prijateljstvo preraslo v romanco. Viri, blizu rockerja, sicer navajajo, da je Barker "že dolgo" gojil čustva do najstarejše sestre Kardashian.

"Že dolgo mu je všeč, ampak zdaj pa je tudi ona postala odprta za idejo. Travis je res dober fant in resnično izvrsten oče. Njeni družini in prijateljem je res všeč, razumejo pa se tudi njuni otroci, kar je res lepo," še navaja vir.

Drugi vir pa: "Travis je čudovit fant. Zelo prijeten. Ves čas prijateljstva je Travis vedno gojil močna čustva do Kourtney. Že nekaj časa ji dvori."

Kardashianova ima s svojim nekdanjim Scottom Disickom tri otroke – 11-letnega Masona, osemletno Penelope in šestletnega Reigna. Nazadnje je bila v daljši zvezi s 24-letnim manekenom Younesom Bendjimo.

Barkerju sta se medtem v zakonu z nekdanjo manekenko in misico Shanno Moakler rodila danes 17-letni Landon in 15-letna Alabama.