Kourtney Kardashian in Travis Barker. Foto: Instagram Alabama Luella Barker
Kourtney Kardashian in Travis Barker. Foto: Instagram Alabama Luella Barker

Čeprav sta si resničnostna zvezdnica Kourtney Kardashian in bobnar skupine Blink-182 Travis Barker večno zvestobo prejšnji teden obljubila že na matičnem uradu v Santa Barbari, to očitno ni bilo dovolj. Klan Kardashian se je namreč odpravil v Italijo, kjer sta si Kourtney in Travis v kraju Portofino znova izmenjala poročne zaobljube. Kourtney je nosila kratko belo oblekico z dolgo vlečko, Travis pa je bil oblečen v klasično črnino.

Zaobljube sta si izrekla pred njunimi šestimi otroci, ki jih imata iz prejšnjih zvez.

Celotno potovanje, kamor je par povabil družino in najtesnejše prijatelje, med katerimi naj bi bila tudi Beyoncé, naj bi sponzorirala modna hiša Dolce & Gabbana.

Tako v sosednji državi poteka prava modna revija oprav zvezdnic – včeraj so se gosti v Portofinu zbrali na predporočnem kosilu, v okviru katerega so s čolnom odpluli v vasico San Futtoso. Tam naj bi se 43-letnica in štiri leta starejši glasbenik, od glave do pet oblečen v črno, udeležila blagoslova. Bogata gostija je sicer potekala tudi zvečer, za popoln videz vseh sester so poskrbeli številni vizažisti.

Njun tretji poročni obred se je zgodil na romantičnem gradu Brown (Castello Brown) z razgledom na italijansko riviero, kjer so zaradi dogodka in ohranjanja zasebnosti zaprli turistične poti. Vsi zaposleni so podpisali pogodbo o nerazkritju informacij, poroča Daily Mail.

Slavje naj bi trajalo skupno kar štiri dni, nato pa naj bi par v domačem Los Angelesu gostil še en poročni sprejem za še širšo skupino povabljencev.