Ana se poteguje za nagrado bikini model image. Foto: EPA
Ana se poteguje za nagrado bikini model image. Foto: EPA
Enrique Iglesias in Ana Kurnikova
Sta poročena ali ne, se sprašuje javnost. Foto: EPA

Privlačna Rusinja, ki že nekaj časa prijateljuje s pevcem Enriquejem Iglesiasom, bo naslov skušala speljati zvezdnicam, kot so britanska igralka Elizabeth Hurley, igralka eksotičnega videza Salma Hayek in bujna lepotica Pamela Anderson.

Sicer bodo uradne nominacije za nagrade, ki jih bodo podelili v Puerto Vallaerti v Mehiki, znane 1. februarja. Naziv najlepše v bikini kopalkah bodo razglasili v sklopu 21. mednarodnega tedna Bikini Jam 2006.

Odložila lopar
Ana Kurnikova je kariero začela kot teniška igralka, ki pa je pozneje svoj prikupen obraz in lepo oblikovano telo raje izkoristila za kovanje dobička z oglasi in s sprehajanjem po modnih stezah. Kmalu je postala modna ikona, o kateri se je veliko govorilo, še več pa pisalo.

Poročena ali ne?
V medijih je završalo po tem, ko so na televizijskih zaslonih začeli predvajati videospot Enriqueja Iglesiasa Escape, v katerem je nastopila tudi Ana. Takrat se je namreč začela romanca med španskim zapeljivcem in rusko plavolasko. Lani decembra so se pojavile govorice, da je slavni par poročen, a noben izmed njiju tega ni nikoli potrdil.