Charlie Sheen in Ashton Kutcher sta na nasprotnih bregovih. Foto: EPA
Charlie Sheen in Ashton Kutcher sta na nasprotnih bregovih. Foto: EPA

Še več, Kutcher je v pogovorni oddaji Conana O'Briena dodal, da ob omembi težavnega igralca sliši samo še zvok trobent, ki so podobne zvoku učiteljice Charlieja Browna v animirani seriji. "Ves čas se mu zahvaljujem za to čudovito službo," je spregovoril Kutcher o službi, ki je Sheen nima več.

Toda ko je O'Brien želel izvedeti še kaj več o njunem odnosu, je novopečeni očka - njegova partnerica Mila Kunis je na začetku oktobra povila hčerko Wyatt Isabelle - dodal le: "Sploh se ne obremenjujem z njim."

Charlie hoče nazaj
Sheen je znova prišel v središče pozornosti oboževalcev in ustvarjalcev serije, ker je v septembrskem intervjuju za revijo TV Guide izjavil, da se bo znova vrnil v ekipo režiserja Chucka Lorra. "Vzpostavil sem stik s producenti in oni so me poklicali nazaj. Zdaj poskušamo ugotoviti, kaj bi bilo najbolj smiselno," je dejal 49-letni igralec. Usoda Sheenovega lika v seriji se je končala tragično - deveto sezono so začeli s pogrebom Harperja.

Usoda Sheena ostaja tako v zraku. Predstavnica televizijske hiše CBS Nina Tassier je sicer na začetku leta - preden se je oglasil igralec - zatrdila, da se ne pogovarjajo o Sheenovi vrnitvi.