Foto:
Foto:
Kylie ima natrpan urnik.

Priljubljena pop glasbenica se med koncerti večkrat preobleče, zaradi pomanjkanja časa pa ji pri tem ponavadi pomaga ekipa treh stilistov. Zdaj bo med njimi tudi njena mama, ki naj bi se potovanja in razburljivega dela na turneji izredno veselila.

Kylie je trenutno na obisku pri starših v rodnem Melbournu v Avstraliji, kamor je odpotovala takoj po novoletnih praznikih, ki jih je preživela v Parizu s svojim fantom, francoskih igralcem Oliverjem Martinezom.

V intervjuju na enem izmed radijev v Melbournu je izdala, da je še vedno zelo zaljubljena, romantična francoska prestolnica pa naj bi ji pomagala, da je za trenutek pozabila na številne obveznosti, ki jo zdaj čakajo.

Prosti čas sta z Oliverjem preživljala v družbi njegovih prijateljev, skupaj pa so najraje posedali v treh priljubljenih lokalih in restavracijah. Kot pravi, so se skoraj vedno gibali v trikotniku njej najljubših pariških lokacij.

Prisiljena je bila tudi govoriti francosko, kar ji je sprva delalo težave, vendar se je jezika naučila in zdaj povsem samozavestno pravi, da dobiva številne komplimente.

36-letna zvezdnica svetovno turnejo začenja 19. marca v škotski prestolnici Glasgow, v naslednjih mesecih pa se bo karavana ustavila še na Irskem, Nizozemskem, Danskem, v Franciji, Belgiji, Švici in Nemčiji.

Turnejo bo končala v rodni Avstraliji, kjer bo imela šest koncertov. Poleg največjih uspešnic bo predstavila tudi svoj zadnji album, Ultimate Kylie.