Ko bo dovolj zdrava, bo znova stopila na glasbene odre. Foto: EPA
Ko bo dovolj zdrava, bo znova stopila na glasbene odre. Foto: EPA
Olivier Martinez in Kylie Minogue
Poroka naj bi bila konec aprila, ko se bo rodil otrok, ki ga pričakujeta njen brat in žena. Pevka je to zanikala. Foto: EPA

Martinezova mama je namreč izjavila, da njen sin načrtuje poroko na nekem otočku v bližini Melbourna. Sicer je poroka že mesece vroča tema tračarskih novičk, saj je bila načrtovana za lansko poletje, a sta jo zvezdnika za nekaj časa prestavila zaradi pevkine bolezni.

Govorice so znova privrele na dan, potem ko so paparaci opazili miniaturno pevko med pomerjanjem poročnih oblek v Melbournu. Kylie pa medtem piše dnevnik o boju z boleznijo in upa, da bo navdih za vse, ki imajo raka.

Rak je v remisiji
Trače, ki jih je dodatno začinila še Olivierjeva mama, ki je povedala, da bo poroka takoj po tem, ko se bo rodil pevkin nečak, je zanikal pevkin tiskovni predstavnik, rekoč, da enostavno niso resnične.

Pevka, za katero je šestmesečna terapija po operaciji na dojki, trenutno piše dnevnik, da bi navdihnila vse tiste, ki se tako kot ona bojujejo proti zahrbtni bolezni, in jim pomagala tudi s svojimi izkušnjami. Terapija, ki jo je imela Kylie, je bila uspešna, saj je rak v remisiji.

Sicer pa se je par Minogue-Martinez spoznal v hotelski veži v Los Angelesu, skupaj pa sta že tri leta. Martinez pa je ves čas pevki stal ob strani in jo podpiral. Kylie je v svoji izjavi dodala, da bo nadaljevala svojo turnejo takoj, ko se bo počutila bolje.