Sheba in Kylie - prijateljici za vedno. Foto:
Sheba in Kylie - prijateljici za vedno. Foto:
Kylie Minogue in Olivier Martinez
Kylie in Olivier sta bila skupaj štiri leta. Foto: EPA

38-letno pevko, ki je končala štiriletno zvezo s šarmantnim Francozom, so pred dnevi opazili v Parizu. Nekaj dni je stanovala pri Olivierju, Parižani pa so jo večkrat opazili na sprehodih s psičko.

Pevec skupine Scissor Sisters Jake Shears, ki je dober prijatelj zapeljive pevke, je dejal: "Kylie naravnost obožuje njegovo psičko, zato sem prepričan, da se bo potrudila, da jo bo še obiskovala. Tudi Olivierju je všeč, da je Kylie rada v njeni družbi."

Sheba je ni nikoli razočarala
Kylie je v preteklosti že večkrat govorila o svoji naklonjenosti do Shebe: "Na začetku najine zveze je bila malo sumljiva, ker je naenkrat v njuno rutino z Olivierjem vstopil še en človek. Nato pa sva se bolje spoznali in med zdravljenjem sem se večkrat tolažila z njo. Koliko ur sem v tišini presedela na kavču, se pogovarjala z njo in jo božala ...!"

Ni bilo drugih žensk
Po razpadu njune zveze so se pojavila namigovanja, da je Kylie zapustila Olivierja, ker naj bi imela vrh glave njegovega varanja - med njegovimi "žrtvami" so omenjali igralko Michelle Rodriguez in izraelsko manekenko Sarai Givati.

A Avstralka je te govorice takoj zanikala: "Vse, kar se govori, so neumnosti. Ne verjemite jim. Z Olivierjem se imava še vedno rada in ljubezen med nama bo ostala. Še vedno se slišiva po telefonu. Nihče ne ve, kaj se bo zgodilo v prihodnosti ..."