Lady Gaga je naletela na številne kritike zaradi pesmi Born This Way. Foto: EPA
Lady Gaga je naletela na številne kritike zaradi pesmi Born This Way. Foto: EPA

24-letna pevka je v NBC-jevi oddaji The Tonight Show z Jayem Lenom dejala, da nima nikakršnih težav z Madonno zaradi sporne pesmi Born This Way. Ravno nasprotno.

Madonnina ekipa naj bi Lady Gaga poslala elektronsko pismo podpore in ljubezni, v katerem hvali pesem Born This Way. "Ta mail je kot blagoslov. Madonna mi je izrazila ljubezen in podporo ter rekla, da ji je pesem všeč. Če kraljica pravi, da je vse v redu, potem tako tudi je," je Lady Gaga odgovorila na očitke, da je njena pesem plagiat Madonnine uspešnice Express Yourself, in dodala: "Jaz sem Madonnina največja oboževalka, tako zasebno kot poslovno." Madonnina predstavnica je izjavila, da ničesar ne ve o tem, da naj bi kdor koli iz njene ekipe poslal kakršno koli elektronsko pismo Lady Gaga.

Najnovejši singel Lady Gaga je postal tisoča številka ena na slavni glasbeni lestvici Billboard Hot 100. "To je neizmerna čast. Biti tisoča številka ena na Billboardu," je navdušeno dejala 24-letna glasbenica, katere glasbeni uspešnici Just Dance in Poker Face sta se prav tako zavihteli na vrh znamenitega seznama.