Foto: AP
Foto: AP

Tabloid Daily Mail je pridobil ekskluzivni videoposnetek in fotografije poroke 39-letne pevke Lane Del Rey, ki se je v četrtek poročila z 49-letnim Jeremyjem Dufrenom v Des Allemandsu v Louisiani. Ameriški mediji poročajo, da sta Dufrene in glasbenica, rojena Elizabeth Grant, tri dni pred skokom v zakonski jarem pridobila dovoljenje za poroko v okrožju Lafourche.

Par se je poročil v bližini podjetja Airboat Tours Arthurja Matherna, za katerega Dufrene vodi izlete po močvirjih, prepredenih z aligatorji. Dufrena in pevko so mediji prvič romantično povezali avgusta, ko so par ujeli med izkazovanjem naklonjenosti na enem največjih glasbenih dogodkov v Veliki Britaniji – festivalu Reading. Znano je, da se je par poznal vsaj leta 2019, ko je glasbenica na družbenih omrežjih delila fotografije o obisku enega od Dufrenovih ogledov divjih živali.

Del Rey se je maja na začetku tega leta vrnila v Louisiano in se še enkrat odpravila na avanturo po močvirjih, Dufrene pa je njen obisk znova delil na spletu. V tem delu ZDA so jo znova opazili junija med obiskom restavracije. Lana Del Rey je ena najbolj znanih pevk na svetu, med zvezdnice popularne glasbe so jo izstrelile skladbe, kot sta Video Game in Summertime Sadness.