Ali sta za skupaj? Foto: EPA
Ali sta za skupaj? Foto: EPA

25-letnica s pravim imenom Lizzy Grant očitno ve, kako poskrbeti za dvig publicitete, saj so jo v zadnjih dveh tednih romantično povezali kar z dvema znanima glasbenima imenoma.

Z 18 let starejšim Marilynom Mansonom naj bi se v nemški prestolnici skupaj znašla zaradi podelitev nagrad Echo Awards, na katerih sta nastopila oba. Še pred podelitvijo sta se ameriška zvezdnika družila na večerji, po podelitvi pa so opazili Lano, ki se je pridružila Marilynu v njegovem hotelu.

Ravno ko so se govorice o zvezi med Marilynom in Lano polegle, se je pevka, ki trenutno s polno paro promovira svoj album Born To Die, znova znašla na naslovnicah ameriških tabloidov zaradi domnevne romance s 25 let starejšim Axlom Rosom. Sum so vzbudile fotografije, na katerih Lana skupaj s frontmenom skupine Guns N'Roses zapušča zabavo v hollywoodskem hotelu Chateau Mormont, zvezdnika pa se skupaj odpeljeta neznano kam.

Pevko, veliko oboževalko Axla in Gunsov, ki je v preteklosti, dokler je še ustvarjala pod svojim pravim imenom, posnela tudi skladbo Axl Rose Husband, so prejšnji mesec videli tudi na koncertu skupine, kar je dodatno pogrelo govorice, da jo z Axlom ne povezuje le prijateljstvo.

Nihče izmed vpletenih še ne komentira govoric, če se Lana Del Rey še vedno dobiva z Barriejem Jamesom O'Neilom iz skupine Kassidy, pa glasbenik zagotovo ne bo vesel tega, da njegovo drago povezujejo s kar dvema moškima.