Larry Birkhead je Dannielynn prvič predstavil na naslovnici reviji OK! Foto: Reuters
Larry Birkhead je Dannielynn prvič predstavil na naslovnici reviji OK! Foto: Reuters
Larry Birkhead
Takole je Larry slavil pred tedni, ob razglasitvi rezultatov testa DNK. Foto: Reuters

Čeprav je test DNK-ja pokazal, da je Birkhead pravi oče sedemmesečne Dannielynn, pa bitka za skrbništvo še ni končana.

Mož in odvetnik Anne Nicole, Howard K. Stern, se je iz sodnega procesa po razglasitvi rezultatov testa očetovstva umaknil, še vedno pa v bitki za malo milijonarko vztraja Virgie Arthur, mati Anne Nicole.

Ta je prepričana, da bi dekletce moralo odraščati pri njej, saj naj bi bil njen oče neresen, in je po sodni poti poskušala preprečiti Birkheadu, da bi jo odpeljal v Los Angeles. Medijem in sodišču je glasno razlagala, da Larryja zanima le Dannielynnina dediščina, za deklico pa da mu ni mar.

Babica ni pohlepna
Ko so njo povprašali, ali ni njena velika želja, da bi dobila skrbništvo nad vnukinjo, tudi malo povezana z denarjem, je ogorčeno odgovorila: "To dete bi ljubila, četudi ne bi imela niti dolarja na računu. Zase imam denarja dovolj in nisem pohlepna!" Dodala je še, da se bo za vnukinjo bojevala "do zadnjega diha".

Veliko bolj zadovoljen kot ljubeča babica je zadnje zaslišanje zapustil Birkhead, saj mu je sodišče končno dovolilo, da hčerko odpelje domov. Z velikanskim nasmeškom na obrazu je novinarjem, zbranim pred sodiščem, že drugič v nekaj tednih zabrusil: "Saj sem vam rekel!" Birkhead se je kmalu po razglasitvi očetovstva s hčerko pojavil na naslovnici revije OK!.

T. K.