Foto:
Foto:
Lennyja smo tudi na kocertu v Ljubljani videli z dolgimi lasmi.

Lenny, ki je še posebej priljubljen med ženskim delom občinstva, se je s svojo novo pričesko pokazal na podelitvi Teen Choice Awards.

Podelitev je bila 8. avgusta v Los Angelesu, vlogo povezovalk celotnega šova pa sta prevzeli Paris Hilton in Nicole Ritchie, priljubljeni voditeljici oddaje The Simple Life.

Lenny je v svoji burni glasbeni karieri zamenjal že mnogo pričesk, od dreadov do kratkih skodranih las. Pred izidom najnovejšega albuma Baptism pa si je pevec omislil dolge ravne lase, ki so veliko njegovih oboževalk ne prav pozitivno presenetili.

Z novim videzom se je Lenny podal tudi na koncertno turnejo po Evropi, v sklopu katere je nastopil na ljubljanskem nogometnem stadionu za Bežigradom. Seveda s svojo staro pričesko.

Lenny pa ima, ne gleda na vrsto pričeske, med ženskami kar precej uspeha. Tako se lahko pohvali s slavnimi spremljevalkami, kot so Natalie Imbruglia, Kylie Minogue in Nicole Kidman.

Kot pravi sam, ga ženske ljubijo zaradi piercinga na njegovem penisu. Uhanček na njegovem spolnem udu naj bi mu namreč pomagal pri zadovoljevanju žensk v vseh položajih.