Novi film, z Leonardom v glavni vlogi, bo prišel v kinematografe še letos. Foto: Reuters
Novi film, z Leonardom v glavni vlogi, bo prišel v kinematografe še letos. Foto: Reuters
Čeprav so nekateri deli Mozambika prav sanjski, velja pa za eno najrevnejših držav na svetu. Foto: EPA

Namesto v bližnjo mozambiško bolnišnico so slavnega zvezdnika prepeljali v bolnišnico v Južnoafriški republiki.

Čeprav je johannesburški časopis zapisal, da se je Leonardo poškodoval pri snemanju filma Krvavi diamant (The Blood Diamond), predstavniki bolnišnice tega niso potrdili. Povedali so le, da je bil igralec pri njih na rentgenskem slikanju.

Le kaj se je zgodilo zvezdniku?
Tiskovna predstavnica bolnišnice Nelspruit, Robyn Baard, je za medije povedala, da je hollywoodski zvezdnik prišel v bolnišnico v spremstvu več telesnih stražarjev. Baardova je povedala še, da se je zvezdnik v bolnišnici zadržal približno dve uri, nato pa se je najverjetneje odpravil nazaj v Mozambik. "Zakaj je Leonardo di Caprio obiskal johannesburško bolnišnico, ne vemo, saj Leonardo uradno nikoli ni bil naš pacient," je po telefonu še dodala Baardova.

Leonardov novi film bo prišel v kino še letos
Sicer pa naj bi novi film Krvavi diamant, pod režisersko taktirko Edward Zwicka, prišel v kinematografe še letos. Zgodba govori o dveh moških, ki najdeta redek dragulj, ki ima sposobnost spremeniti njuni življenji. Več o filmu in snemanju pa mediji ne morejo povedati, saj so varnostne razmere v Mozambiku, ki velja za eno najrevnejših držav na svetu, zelo stroge - vsi fotografi in novinarji imajo prepoved vstopa na lokacijo, kjer snemajo film.