"Poglejte ta razgled, neizmerno hvaležen sem. Odlično je začeti novo leto na najlepšem kraju, kar sem kdaj bil," je zapisal ob posnetku bele pokrajine.

Na preostalih fotografijah je videti Hamiltona v oranžnem kombinezonu in črnih škornjih, kako uživa v polarnem soncu.

"Še eno leto okoli sonca," je zapisal pod serijo slik, pod katero so se vsule čestitke zvezdniških prijateljev in sledilcev, vključno s Kris Jenner, Diplom in Tommyjem Hilfigerjem.

Obisk pingvinov

Hamilton pa na sanjskem potovanju ni bil sam – na enem od posnetkov ob obisku pingvinov v Victoria Landu ga je tako videti v družbi igralke Nine Dobrev in njenega fanta, zlatega olimpijskega deskarja na snegu Shaun Whita.

Tračarska stran na Instagramu Deux Moi pa ob tem poroča, da sta bila v tej zvezdniški odpravi še oskarjevec Jared Leto z novim, precej mlajšim dekletom.

Začetek z argentinskim žarom

Skupina se je pred vkrcanjem na ladjo za Antarktiko mudila v Buenos Airesu, kjer so jih opazili v najboljši restavraciji v Argentini, mesnem templju Don Julio.

Hamilton pa tudi na Antarktiki vzdržuje kondicijo – prejšnji teden se je odpravil na tek po snegu. "Enajstkilometrski tek po Antarktiki – ni boljšega teka, kot ko tečeš mimo pingvinov in tjulnjev," je pripisal.

Sedemkratni svetovni prvak si bo želel kmalu pozabiti sezono 2022, prvo, v kateri ni zmagal niti enkrat.