Lily Allen so ob izgubi bodrili njeni oboževalci. Foto: EPA
Lily Allen so ob izgubi bodrili njeni oboževalci. Foto: EPA

Lily je bila obupana, saj je že drugič doživela spontani splav. Po nesrečnem dogodku je počivala doma in se še v petek popoldne, malo preden so jo odpeljali v bolnišnico, zahvaljevala oboževalcem, ki so ji izrekali sožalje in izražali podporo. Na Twiterju je zapisala: "Še vedno sem zelo bolna, vendar mi vaša sporočila pomagajo, da sem močnejša."

Le nekaj ur po tem, ko je zapisala sporočilo, pa se je njeno stanje poslabšalo in morala je iti v bolnišnico. Vir blizu pevke je za Daily Mail povedal: "Vsi smo zelo zaskrbljeni, vendar je v najboljših rokah in srečo ima, da so jo sprejeli tako hitro. Lily potrebuje čas, da si opomore stran od oči javnosti."

Že pred petkom se je pevka počutila slabo in zaradi tega v zadnjih tednih nosečnosti odpovedala vse nastope. Vendar tudi to ni bilo dovolj, saj so jo prejšnji teden zaradi bolečin v trebuhu sprejeli v eno izmed londonskih bolnišnic in ji sporočili žalostno novico.

Okužba je lahko usodna
Lily naj bi trpela zaradi sepse ali zastrupitve krvi, ki je skoraj vedno posledica infekcije in prizadene organizem, ko se bakterije razširijo v krvni obtok. Pred kratkim je zaradi sepse umrla dvajsetletna brazilska manekenka Mariana Bridi da Costa, rešiti je niso mogli niti z amputacijo rok in stopal. Še ena znana žrtev sepse je bil Jim Henson, oče Muppet Showa, ki je umrl pri 53 letih. Večina primerov pa se sicer uspešno zdravi z antibiotiki.