Lily Allen in Sam Cooper sta se poročila junija, na poročni slovesnosti pa je ženin razkril še eno veselo novico - da pričakujeta otroka. Foto: Reuters
Lily Allen in Sam Cooper sta se poročila junija, na poročni slovesnosti pa je ženin razkril še eno veselo novico - da pričakujeta otroka. Foto: Reuters
Piers Morgan
Piers Morgan je po treh sinovih dobil še hčerko. Foto: Reuters

Tako glasbenica kot novorojenka naj bi se počutili dobro, saj je vse potekalo gladko, je poročal britanski časnik Daily Mail, pri čemer se sklicuje na neimenovanega tesnega prijatelja. Pevkin tiskovni predstavnik informacij ni želel komentirati.

Sama Allenova je na Twitterju na kratko zapisala "Otroci so osupljivi", njen nekdanji fant Seb Chew pa je prek istega družabnega omrežja poslal poljubčke Allenovi, njenemu možu Samu Cooperju in "mini Cooperju", kar pomeni, predvidevajo britanski mediji, da je novica resnična.

V tretje gre rado
26-letna "upokojena" glasbenica je imela v preteklosti kar nekaj težav, saj je dvakrat doživela spontani splav - prvič leta 2008, ko je bila štiri mesece noseča s takratnim fantom, glasbenikom Edom Simonom, drugi pa novembra lani v šestem mesecu nosečnosti. Tudi tokratna nosečnost ni potekala gladko, saj je pred slabim mesecem svojim prijateljem in oboževalcem na Twitterju zaupala, da je občutila Braxton Hicksove (oz. lažne) popadke.

Veselo novico, da se jima bo pridružil nov član oz. članica družine, je Cooper oznanil junija v svojem nagovoru na njuni poroki. Allenova sicer že leta ni skrivala želje po tem, da si ustvari družino, kar je bil tudi eden izmed razlogov, da se je leta 2009 odpovedala pevski karieri ter se posvetila svoji trgovini z oblačili in pisanju pesmi za muzikal Dnevnik Bridget Jones.

Morganov četrti otrok je mala Elise
Štorklja pa je v petek obiskala tudi britanskega novinarja, urednika in TV-voditelja Piersa Morgana, ki je (prav tako na Twitterju) razkril: "Res je. Četrtič sem postal očka male deklice z imenom Elise." Ob tem je zapisal še, da je novorojenka "absurdno lepa in do skrajnosti čudovita".

Za 46-letnega Morgana je to četrti otrok (iz zakona z Marion Shalloe ima tri sinove: Spencerja Williama, Stanleyja Christopherja in Alberta Douglasa), za njegovo drugo ženo Celio Walden, s katero sta se poročila junija lani po štirih letih zveze, pa prvi.